Den 15 januari bjuder Valtech in till ytterligare en SHRUG-träff!

Förra gången Valtech anordnade tog vi in 120 personer och hade hade talare från bland annat Github. Denna gång blir också lite utanför de vanliga SHRUG-ramarna, men i en helt annat riktning.

Den 15 januari blir det SHRUGs första [1] Open Space Technology-SHRUG! Vi kommer ha plats för 60 personer, och kommer som vanligt bjuda på lättare mat och dryck. Dörrarna öppnas 17:30, mer exakt schema kommer när det börjar närma sig.

Open Space är en form av självorganiserande konferens, där deltagarna själva bestämmer vad de ska prata om. Ämne, tid och plats bestäms i början av träffen, och de som är intresserade går dit. Mer information finns som vanligt på wikipedia [2].

För att ge alla en lika stor chans att kunna komma på denna träff kommer anmälningen inte skickas ut på en gång. Istället kommer det ett separat mail med en Multiplayer Google Spreadsheets-länk om en vecka, närmare bestämt kl 13:00, måndag 19 november. Detta så att alla ska få en chans att kolla kalendrar, förankra hemma och andra saker som gör att man kanske inte kan hoppa på en anmälan på en gång.

Eftersom Open Space bygger på att deltagarna själva kommer med ämnen att prata om så kan det vara en idé att redan nu börja fundera på ämnen du är intresserad av att diskutera eller berätta om. Ämnena kan vara hur allmänna eller hur nischade som helst, men helst ska de ju ha någon koppling till Ruby eller i alla fall utveckling.

Anmälningslista

Revised on November 19, 2012 14:27:22 by Johan Lind